fbpx

Chakradance™ Discovery  Awakening 

In deze introductieworkshop van de Awakening cursus, kan je kennis maken met Chakradance en word je middels visualisatie, meditatie en ritmische muziek, die volledig is afgestemd op de energie van iedere afzonderlijke chakra, in de dans van de 7 Chakra’s geleid. Na afloop van de dans geef je uiting aan je  ervaring middels een mandala tekening.

Duur: 1 uur en 45 minuten – Tarief  €  22,50 

Om een groter en blijvend effect van Chakradance™ te ervaren en te integreren in ons leven, is regelmatige beoefening en verdieping nodig. Daarom bieden we de Chakradance™ Awakening cursus aan. 

Chakradance™ Awakening Cycle

De Awakening cyclus start met de introductieworkshop en zal elk van je zeven chakra’s zachtjes wakker maken én je helpen te ontdekken waar je energie stroomt en ook waar je blokkades hebt. Door regelmatig door je chakrasysteem te dansen, zal geblokkeerde energie vrijkomen en je helpen om je levendiger en energieker te voelen. Het stelt je open voor inzichten over je leven en brengt balans en gezondheid in je hele systeem. De cursus wordt afgesloten met een integratie workshop. En je ontvangt een Chakra werkboek (E-book) om thuis verder aan de slag te kunnen met het balanceren van de chakra’s.

Chakra 1 – Basis of wortelchakra

De grondingsdans of “tribal dans”, energie van moeder aarde, het fysieke lichaam, pulserende muziek, dans van de voeten, benen en je instincten, element aarde.

Chakra 2 – Sacrale of Heiligbeenchakra 

Dans van de sensualiteit en plezier, langzame vloeiende
bewegingen van de heupen en buik, dans van vrouwelijke energie en emoties, element water.

Chakra 3 – Solar Plexuschakra 

Powerdans, snelle dynamische bewegingen, dans van kracht, de mannelijke energie en identiteit, element vuur.

Chakra 4 – Hartchakra 

Dans van de liefde en compassie, zachte vriendelijke bewegingen, dans het ritme van je ademhaling en van je hart, element lucht.

Chakra 5 – Keelchakra 

Dans van communicatie en creatieve expressie, stem- en dansvibratie en beweging komen samen, element ether en geluid.

Chakra 6 – Derde  Oogchakra 

Trancedans of dans van de intuïtie en verbeeldingskracht, hypnotische muziek, element licht.

Chakra 7 – Kroon- of  Kruinchakra

De dans van de ziel of spirituele dans, de connectie met het  universum, het goddelijke, verlichting, helder bewustzijn, element inzicht en wijsheid.

Integratie

Dans van eenheid, de innerlijke en uiterlijke wereld worden één, dans van héél zijn.

******

TARIEVEN

Awakening Cursus

Duur: 8  avonden  19.30 uur – 21.15 uur

 Awakening cursus inclusief cursusmateriaal

Tarief € 200,00

Losse introductieworkshop (Discovery) of proefles: € 22,50

Chakradance™ Celebration

Ervaar de dans van alle 7 chakra’s in één feestelijke workshop. Geleid door muziek en visualities die resoneren op de chakra’s word je meegenomen op een transformerende en dynamische dansreis door je eigen energiecentra. Het is een spiritueel dansfeest. Een vrije danspraktijk voor de ziel!

Duur 2,5 tot 3 uur –  Tarief € 27,50 p.p.

Daya on Tour

Chakradance workshops zijn ook exclusief te boeken bij jou thuis of bij het bedrijf waar je werkt, voor groepen vanaf 4 personen. 

Neem voor de mogelijkheden en de kosten gerust contact met mij op.