fbpx

Over mij

Mijn naam is Etoile du Long. Ik ben geboren in 1970 en woon in Eindhoven met mijn man Mark en dochter Kiki.

Mijn sterrenbeeld is Ram en heb een Human Design Generator solar plexus autoriteit. En verder ben ik ook nog een Hooggevoelige Sensation Seeker (HSS). Dat betekent dat ik hooggevoelig ben maar wel prikkels nodig heb om goed te functioneren. Het vinden van balans is daarom voor mij ook    van groot belang.

Mijn visie

Een liefdevolle en vreugdevolle wereld waar iedereen in vrijheid met zichzelf en met elkaar verbonden is.

Mijn slogan

Let love rule!

Mijn missie

Als Chakradance™ & Inner singing facilitator mensen dicht(er) bij hun ware essentie brengen en een positieve bijdrage leveren aan hun welzijn en geluk.

Daarnaast wil ik graag mensen inspireren en aanmoedigen om vanuit hartsverlangen hun mooiste leven te leven.

Gecertificeerd Chakradance™ en Inner Singing facilitator

Daya

is een Hindoestaanse meisjesnaam en betekent barmhartigheid ook wel compassie genoemd.

Dat is ook wat je van Daya mag verwachten samen met : vreugde, verbinding en vrijheid!

Tevens is het de afkorting van  Dance as you are
“Dans zoals je werkelijk bent, puur op gevoel, vanuit je ziel”

Als facilitator bied ik jou graag een warme en veilige ruimte waar je helemaal jezelf kan zijn zonder oordeel.

Mijn verhaal

Als kind was is al dol op dansen en zingen. Op school deed ik altijd mee aan musicals en ik heb een aantal jaar jazz-ballet en stijldansen beoefend. Daarna heb ik ruim 10 jaar gezongen in coverbands en na een pauze van 10 jaar heb ik nu de draad weer opgepakt en ben ik nu leadzangeres in een rockband. 

Naast zang en dans heb ik ook een passie voor het organiseren van (dans)evenementen. Dit heb ik zowel in mijn werk als privé veel mogen doen. Daarnaast mag ik mij, in verband met een traumatische jeugd, ervaringsdeskundige noemen op het gebied van persoonlijke & spirituele ontwikkeling.

Maar wat mij het meeste vervulling geeft is verbinding te maken met mensen en om er voor mensen te zijn!

Hoe ik Chakradance ontdekte

In 2019 kreeg ik last van allerlei klachten zoals: vermoeidheid, stemmingswisselingen, huilbuien, migraine aanvallen en chronische spierpijn. Ik was snel overprikkeld, voelde me gauw opgebrand en liep letterlijk en figuurlijk vast. Bovendien kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik niet echt meer in verbinding stond met mijzelf en zat ik veel te veel in mijn hoofd.

Het bleek een combinatie te zijn van dagelijkse stress, overgangsklachten, ontevredenheid over mijn werk en een gevoel van “niet goed genoeg” te zijn.   

Ik ben toen aan de slag gegaan met een job-coach die me duidelijk maakte dat ik op de eerste plaats meer rust, ontspanning én beweging nodig had. Ik ben toen vooral gaan wandelen. Daarnaast ben ik gaan mediteren, maar ik kan niet goed stilzitten en liet me dan toch gauw afleiden.  

Totdat Chakradance™ op mijn pad kwam!

Bij de eerste dans kwamen er meteen emoties los en ik voelde me na afloop zo energiek en bevrijd! Naarmate ik vaker ging dansen en me meer ging verdiepen in het chakrasysteem, werd ik me steeds bewuster van mijn beperkende gedachten en gedrag en heb ik er al een aantal  kunnen doorbreken. Ook heb ik bij Chakradance™ geleerd om veel oordelen over mezelf, anderen én situaties los te laten.

Dankzij Chakradance™ ben ik weer helemaal tot mezelf gekomen en sta ik nu weer in mijn kracht! En dat gun ik iedereen!

Chakradance™ gaf mij zoveel inspiratie en energie, dat ik al gauw besloot om de Facilitators training te volgen. Met als resultaat dat ik mijzelf sinds 20 december 2019 officieel Chakradance™ facilitator mag noemen én ik met Daya nu ook officieel gestart ben als zelfstandig onderneemster.

Daarnaast heb ik in maart 2022 de Opleiding tot Inner Singing facilitator  & Coach voor de vrije stem met succes afgerond.

“Move your Chakras, Change your Life”

Chakradance™ heeft mijn leven echt veranderd!

Ik ben heel dankbaar en blij dat ik nu zelf Chakradance™ workshops mag geven en heet je van harte welkom bij één van mijn workshops of cursussen.

Namasté,

Etoile 

Opleidingen & Trainingen