fbpx
Dayadance - Welkom bij Daya

Welkom op mijn website,

Mijn naam is Etoile du Long. Ik ben 51 jaar en woon in Eindhoven met mijn man Mark en dochter Kiki.

Mijn visie

Een liefdevolle en vreugdevolle wereld waar iedereen in vrijheid met zichzelf en elkaar verbonden is.

Mijn missie

Als Chakradance™ facilitator zoveel mogelijk mensen dicht(er) bij zichzelf brengen en een positieve bijdrage leveren aan hun welzijn en geluk.

Daarnaast wil ik graag mensen inspireren en aanmoedigen om vanuit hartsverlangen hun mooiste leven te leven.

Gecertificeerd Chakradance™ facilitator

Daya

is een Hindoestaanse meisjesnaam en betekent barmhartigheid ook wel zachtmoedigheid of vriendelijkheid genoemd.

Dat is ook wat je van Daya mag verwachten samen met : vreugde, verbinding, vrijheid en plezier!

Tevens is het de afkorting van  Dance as you are
“Dans zoals je werkelijk bent, puur op gevoel, vanuit je ziel”

Als facilitator bied ik jou graag een warme en veilige ruimte waar je helemaal jezelf kan zijn zonder oordeel.

Mijn verhaal

Als kind was is al dol op dansen en zingen. Op school deed ik altijd mee aan musicals en ik heb jaren jazz-ballet en stijldansen beoefend. Naast Chakradansen, ga ik ook regelmatig naar een Estatic Dance avond om me helemaal uit te leven! Verder heb ik ruim 10 jaar gezongen in diverse coverbands. Momenteel zing ik in een nieuwe rock-band: Rocky Road. 

Ook heb ik een passie voor het organiseren van (dans)evenementen wat ik zowel in mijn werk als privé veel heb mogen doen en staat persoonlijke & spirituele ontwikkeling altijd centraal in mijn leven. Het gevoel van verbondenheid met andere mensen en iets voor ze mogen betekenen, laten mijn hart nog sneller kloppen!       

Een jaar geleden kreeg ik  last van vermoeidheid, stemmingswisselingen, huilbuien, migraine aanvallen en chronische spierpijn. Ik was snel overprikkeld en voelde me gauw opgebrand. Bovendien kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik niet echt meer in verbinding stond met mijzelf en dat was dus ook zo! Dit kwam o.a. door de overgang én te weinig voldoening en uitdaging in mijn werk. Maar ik ontdekte ook dat ik hoog gevoelig ben. 

Het was me duidelijk geworden dat ik op de eerste plaats meer ontspanning én beweging nodig had. Ik ben toen vooral gaan wandelen en  met mediteren begonnen, maar ik kan niet goed stilzitten en liet me dan toch gauw afleiden.  

Totdat Chakradance™ op mijn pad kwam!

Bij de eerste dans kwamen er meteen emoties los en ik voelde me na afloop zo energiek en bevrijd!
Dankzij Chakradance™ ben ik weer helemaal tot mezelf gekomen en sta ik weer volledig in mijn kracht! En dat gun ik iedereen!

Chakradance™ gaf mij zoveel inspiratie en energie, dat ik al gauw besloot om de Facilitators training te volgen. Met als resultaat dat ik mijzelf sinds 20 december 2019 officieel Chakradance™ facilitator mag noemen én ik met Daya nu ook officieel gestart ben als zelfstandig onderneemster.

Bij Chakradance™ zeggen ze ook:

“Move your Chakra’s , Change your Life” 

Chakradance™ heeft mijn leven echt veranderd!

Ik ben heel dankbaar en blij dat ik nu zelf Chakradance™ workshops mag geven en heet je van harte welkom bij één van mijn workshops of cursussen.

Namasté,

Etoile 

Opleidingen & Trainingen