fbpx

Awakening Cycle

Reis door de diepere, krachtige delen van jezelf,
kom volledig in balans en laat je levensenergie weer stromen!

Discovery workshop
Discovery workshop

Chakradance™ Awakening Cycle

Een 9-delige helende, bevrijdende en transformerende reis door de diepere, krachtige delen van jezelf om volledig in balans te komen en jouw levensenergie weer volop te laten stromen! 

  • Heb jij last van: stress, overprikkeling, negatieve gedachten en emoties, piekeren, stemmingswisselingen, innerlijke onrust, overspannenheid, overgangs- of burn-out klachten en wil je de verbinding tussen lichaam en geest herstellen en beter in je vel komen te zitten?
  • Ben je op zoek naar een rustgevende en bevrijdende bewegingsvorm waar je weer positieve energie van krijgt? Waarbij je je hoofd leeg kan maken en mag genieten van bekrachtigende, helende muziek die je dichter bij jouw zelf brengt?
  • Heb je het gevoel dat je vastzit in je leven en lukt het niet om de energie te kunnen vinden om jouw leven te veranderen?

En ben je er klaar voor om oude ballast los te laten en om balans en vrijheid te vinden in elk deel van jouw leven: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel? Voor een leven dat vervullend, vreugdevol, gepassioneerd en overvloedig is?

Dan is deze zeer unieke transformerende workshop-serie zeker iets voor jou!

 

Bekijk hieronder het Awakening aanbod

Zet je chakra’s in beweging en verander je leven!

Beweging is de taal van diepe transformatie. Beschouw dit als een uitnodiging om een mix van Jungiaanse psychologie, dans, chakra-resonerende muziek, geleide visualisatie en mandalakunst te gebruiken als een elixer voor je lichaam, geest en ziel.

Chakradance ontrafelt op zachte wijze verborgen gevoelens, onopgeloste herinneringen en onbewuste overgeërfde overtuigingen, die we allemaal vasthouden in ons lichaam en in onze energiecentra, de chakra’s genoemd. Deze geblokkeerde energie wordt de
spanning in ons lichaam, de ziekten die we ontwikkelen en de negatieve patronen die we in ons leven blijven herhalen.

Het in balans brengen van je chakra’s zal je leven veranderen.

“Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt ontwaakt’ – Carl G. Jung

De Awakening cycle start met de introductieworkshop (tevens éénmalige proefles) en zal elk van je zeven chakra’s zachtjes wakker maken én je helpen te ontdekken waar je energie stroomt en ook waar je blokkades hebt. Door regelmatig door je chakrasysteem te dansen, zal geblokkeerde energie vrijkomen en je helpen om je vitaler en energieker te voelen. Het stelt je open voor inzichten over je leven en brengt balans en gezondheid in je hele systeem.

We verdiepen ons vervolgens per week  in ieder afzonderlijk chakra en ontdekken én belichamen onze: instincten, sensualiteit, persoonlijke kracht, liefde & compassie, authentieke expressie & communicatie, intuïtie & innerlijke visie en onze spiritualiteit.

Je ervaart je eigen diepe helende reis, waarbij je oude pijn en trauma’s loslaat en de krachtige energie ontdekt die in jouw aanwezig is en voor een hoger bewustzijn,  persoonlijke en spirituele groei zal zorgen.

Je komt in diepe verbinding met je ware essentie en jouw innerlijke krachten en dat zal jouw leven gegarandeerd positief veranderen.

De cursus wordt afgesloten met een integratie workshop. En je ontvangt een Chakra werkboek (E-book) om thuis verder aan de slag te kunnen met het balanceren van de chakra’s.

Chakradance™ Awakening introductieworkshop

In deze introductieworkshop (éénmalige proefles) van de Awakening cursus,  word je middels visualisatie, meditatie en ritmische muziek, die volledig is afgestemd op de energie van iedere afzonderlijke chakra, in de dans van de 7 Chakra’s geleid. 

Hierdoor worden jouw energiebronnen geactiveerd. Na afloop van de dans geef je uiting aan je ervaring middels een mandala tekening en is er ruimte om je ervaringen te delen in de groep. Na afloop van de workshop weet je in hoeverre je chakra’s in balans zijn of niet.

NB Als je nog niet helemaal klaar bent voor de volledige Awakening cycle kan je eerst deelnemen aan deze introductie workshop en daarna beslissen of je vervolgens ook de 8-delige Awakening cursus wil volgen.  

Ja, ik meld me aan voor de introductieworkshop!

Om een groter en blijvend effect van Chakradance™ te ervaren en te integreren in je leven, is regelmatige beoefening en verdieping nodig. Daarom bieden we jou vervolgens de 8- delige Chakradance™ Awakening cursus aan waarin we ons wekelijks verdiepen in ieder afzonderlijk chakra.

De Awakening cursus

Chakra 1 – Basis of wortelchakra

Dans je primaire, instinctieve energie

De dans van het basischakra zal je primaire, instinctieve energie activeren. Het zal je helpen het wilde, dierlijke deel van jezelf terug te winnen en je verbinding met de aarde te verdiepen. Dit zorgt ervoor dat je je veilig en geborgen voelt in je leven.

Chakra 2 – Sacrale of Heiligbeenchakra

Dans je heilige passie en plezier

Het dansen van het sacrale chakra zal je verbinding met je vrouwelijke energie verdiepen (ongeacht welk geslacht je bent). Net als water zullen je gevoelens en sensualiteit uit deze dans vloeien. Het zal je innerlijke passie doen ontwaken en je openen om de stroom van plezier in je leven te ervaren.

Chakra 3 – Solar Plexuschakra

Dans je kracht en doel

Terwijl je het zonnevlechtchakra danst, activeer je je innerlijke mannelijke energie. Deze vurige energie zal je dans voeden en je helpen een diepe band met je zelfvertrouwen en kracht te ontwikkelen. Het zal je helpen los te laten wat je niet langer dient en met moed en doelgerichtheid vooruit te gaan in je leven.

Chakra 4 – Hartchakra

Dans pure liefde en mededogen

De dans van het hartchakra zal je openen voor liefde, vriendelijkheid en mededogen, voor jezelf en anderen. Terwijl je de verborgen pijn in je hart heelt, straal je pure liefde en vreugde uit in je leven, je relaties en de wereld in.

Chakra 5 – Keelchakra

Dans je authentieke waarheid

Deze mantradans ontgrendelt je unieke creativiteit en zorgt ervoor dat je in de wereld kunt verschijnen zoals voor jou bedoeld is. Het zal je helpen jezelf eerlijk en authentiek uit te drukken en je te helpen je leven in harmonie te leiden.

Chakra 6 – Derde  Oogchakra

Dans je intuïtie en helderheid

Terwijl je je overgeeft aan de trancedans van het derde oogchakra, zul je merken dat je je openstelt voor visioenen, inzichten en hogere begeleiding. Deze dans zal je perceptie vergroten en je inzicht geven in hoe je met moeilijke situaties of veranderingen in je leven om kunt gaan.

Chakra 7 – Kroon- of  Kruinchakra

Dans jouw spiritualiteit

Deze “gebedsdans” zal je openstellen voor het ontvangen van Universele liefde, genade en wijsheid. Terwijl je met het Goddelijke danst, word je een mede-schepper van het Universum. Deze dans zal een gevoel van heiligheid en dankbaarheid in je leven wekken.

Integratieworkshop

Deze laatste dans in de serie is een dans van het vinden van innerlijke heelheid. Terwijl je weer verbinding maakt met al je chakra’s, zal je ervaren dat alle verschillende facetten van jou samen zullen dansen als één. Deze dans zal je het prachtige wezen onthullen dat je werkelijk bent. Je zult de vrijheid voelen om volledig jezelf te zijn.

Bekijk hieronder het aanbod voor de Awakening

Er zijn hiervoor 3 mogelijkheden:

1.  Je bent er klaar voor om je vrij te maken van oude ballast en om balans, passie, vreugde en vervulling te vinden in je leven ?

Boek dan direct de complete 9-delige Awakening Cycle en je krijgt de introductieles ter waarde van 25 Euro, geheel gratis!

Tarief 375 Euro

2. Je maakt eerst kennis met Chakradance om te ontdekken of de Awakening cursus echt iets voor jou is? Boek dan eerst alleen de Awakening introductieworkshop. 

Tarief 25 Euro

3. Je hebt al eens eerder een Discovery workshop of andere Chakradance workshop gedaan en wil nu graag de Awakening cursus doen? Boek dan alleen de Awakening cursus.

Tarief 375 Euro

Betaling in termijnen

Het is eventueel mogelijk de Awakening Cycle of de Awakening Cursus in termijnen te betalen. Neem hiervoor even contact op met Etoile.

De Awakening start weer in september en januari op de prachtige locatie van Hoyi – Space for Connection op Eikenburg in Eindhoven.

Complete Awakening Cycle

met gratis introductieworkshop!

Awakening Cursus

na volgen introductieworkshop

Ervaringen

 

“Ik raad Chakradance aan omdat het zo ontspannen is en vertrouwd en veilig. De groepsgrootte is fijn, muziek en begeleiding fantastisch”

Angelique

“Etoile heeft een hele fijne energie,  die zij met haar passie chakradance heel goed weet over te brengen. Naadloos neemt ze je mee op een reis door je chakra’s, samen met de fantastische muziek. Waardoor je met haar begeleiding uiteindelijk weer helemaal thuis komt bij jezelf!”

Arlette

“Ik heb de cursus ervaren als: intens, leuk en spannend.

“Ik raad het aan omdat het goed is om jezelf te openen en te helen en dansen goed voor je is”

Semra

“Elke les was een plezier om de ruimte of de blokkades te ervaren. De gevoelsbeleving bij elke chakra is een gigantische beleving”

“Ik raad Chakradance aan omzet het een geschenk aan jezelf is”

Woutry

“Ik heb mijzelf en mijn gevoelens beter leren kennen. Ik heb mezelf kwetsbaarder leren opstellen en accepteer mezelf nu beter”

Ik raad het iedereen aan omdat het cursus is waarbij je dicht bij jezelf komt en het dansen en bewegen alleen al, zoveel los maakt”

Saartje

“De danser in mij is weer wakker geworden”

Ik raad het aan omdat je lekkerder in je vel gaat zitten en je ongedwongen mag dansen onder fijne begeleiding.”

Sunita

“Ik heb de cursus ervaren als: erg fijn, tijd voor mezelf en leerzaam.”

Het meest waardevol voor mij was: “Leren vertrouwen op mezelf, je bent goed zoals je bent, het heerlijke dansen en mediteren; alles eigenlijk! “

“Ik raad het aan omdat het je naar je gevoel brengt”

Ilse

“Ik heb de cursus als heel prettig ervaren en heb genoten van het steeds vrijer worden in het dansen en het gevoel steeds meer mezelf te mogen en kunnen zijn.”

Chantal

“Heerlijke bevrijdende reis, dwars door pijnpuntjes heen dansen.”

Karin

“Door de cursus voel ik mij vrij en innerlijk sterkerl Ik durf mijzelf nu echt te omarmen en te ontvangen.”

“Was echt heel fijn.”

Renate

Ik heb de cursus ervaren als een groot cadeau; boven verwachting; zeer veel geleerd over wie ik ben en waar ik heen wil.”

Sjanita

“Ik heb de cursus als rustgevend en ontspannend ervaren en het heeft me meer in balans gebracht.”

“Ik raad Chakradance aan om even los te komen van de wereld om je heen en je te verbinden wat al in je zit.”

Henriëtte

 

Dayadance - Dans jezelf vrij en in balans met Chakradance™