fbpx

De Chakra Balans Test

Wil jij weten of jouw chakra’s in balans zijn?

Met deze test krijg je inzicht in de staat van jouw energiebronnen. Dit gratis E-Book staat boordevol informatie en inzichten over Chakra’s. Verder bevat het tips en adviezen om jouw Chakra’s te balanceren en te helen. Download hem nu gratis hier: Balanstest – dayadance.nl

 

Na de zomervakantie start er weer een Chakradance™ Awakening Cycle

De Awakening cyclus  zal elk van je zeven chakra’s zachtjes wakker maken én je helpen te ontdekken waar je energie stroomt en ook waar je blokkades hebt. Door regelmatig door je chakrasysteem te dansen, zal geblokkeerde energie vrijkomen en je helpen om je levendiger en energieker te voelen. Het stelt je open voor inzichten over je leven en brengt balans en gezondheid in je hele systeem. De cursus wordt afgesloten met een integratie workshop. En je ontvangt een Chakra werkboek (E-book) om thuis verder aan de slag te kunnen met het balanceren van de chakra’s. Check hier de aankomende workshops Agenda – dayadance.nl dayadance.nl

 

11 september | Chakradance™ Celebration

Ervaar de dans van alle 7 chakra’s in één feestelijke workshop. Geleid door muziek en visualisaties die resoneren op de chakra’s word je meegenomen op een transformerende en dynamische dansreis door je eigen energiecentra. Het is een spiritueel dansfeest. Een vrije danspraktijk voor de ziel!

Een avond om weer helemaal tot jezelf te komen. Jezelf te ontladen én weer op te laden! Heerlijk en vrij dansen op geweldige muziek in een “heilige ruimte” waar alles er mag zijn, zonder oordeel.

De workshop wordt afgesloten met een kopje thee en wat lekkers.

Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers.

“Journey of the Heart” – Chakradance & Sacred Cacao 

Een speciale Chakradance editie om weer helemaal thuis te komen bij jezelf en een diepe verbinding te maken met jouw hartchakra en het gevoel van liefde en compassie. Middels een Sacred Cacao Ceremonie, meditatie, ademwerk, Chakradance en zang, nemen Kelvin en Etoile je mee op een helende innerlijke reis naar jouw hart.

Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers (zie voor meer info en tickets de agenda)