fbpx

Alchemy

Deze 8-delige Alchemy cursus is de opvolging van de Awakening cursus.

In dit programma kan je de diepste lagen van jouw onderbewustzijn bereiken en je overgeërfde koorden en patronen van conditionering, trauma en emotionele bagage loslaten waardoor je naar het volgende niveau van je persoonlijke en spirituele groei kunt stappen en jij het leven kunt gaan leiden waar jij van houdt.

De Alchemy nodigt je uit om jouw schaduwkanten en worstelingen om te zetten in goud. Het is een bevrijdende, helende en transformerende reis naar de meest stralende, vreugdevolle en gelukkigste versie van jezelf!

Voorouderlijke heling

Alchemy Ancestral Healing intro

Een ritueel waarbij je overgeërfde koorden, patronen en overtuigingen los kan laten

De Goddelijke Vrouwelijke energie

Alchemy Divine Feminine Intro

Het loslaten van oude pijn en de belichaming van de vruchtbare, creatieve heilige vrouwelijke energie

De Goddelijke Mannelijke energie

Alchemy Divine Masculine Intro

Een ontmoeting met jouw zielsmissie-gids en de ontdekking van jouw zielsmissie

De Heilige Unie

Alchemy Sacred Union Intro

Het helen van jouw hart en de belichaming van de heilige eenheid van de

vrouwelijke en mannelijke energie

Boodschappen met een hoge trilling

Alchemy Vibrational Messages Intro

Het loslaten van boodschappen met een lage trilling én het ontvangen en belichamen van boodschappen met een hoge trilling.

Spirituele gidsen

Alchemy Spirit Guides Intro

Een ontmoeting met jouw spirituele gids


De Universele Geestkracht

Alchemy Universal Mind Intro

Leer je geest te verruimen en af te stemmen op de universele geestkracht én jouw zielsgaven naar een hoger niveau te tillen

Ja, ik wil graag deelnemen!

Start 23 september 2024

Betaling in termijnen is mogelijk. Neem hiervoor even persoonlijk contact op met Etoile via Whatsapp of onderstaande knop.

Ervaringen

“Het waren heerlijke momenten voor mijzelf. Vrijheid in beweging en beweging in vrijheid. Mijn harthakra ging open en dat voelde zo blij, zacht en puur. Ik raad Chakradance aan omdat het een heerlijke bevrijdende methodiek is om dichter bij jezelf te komen.”

Karin

“Ik heb de Alchemy cursus ervaren als magisch! Heerlijk genoten en zelfbewuster geworden en veel mogen leren over mezelf. Ik kan veel meer bij mezelf en in balans blijven. De verbinding met mezelf en de anderen was voor mij ook heel waardevol en het heeft me opgeleverd dat ik vanuit mijn hart kan leven en spreken.”

Sjanita

“De Alchemy cursus heeft mij veel waardevolle inzichten gegeven  en de eerste keer dacht ik waar ben ik aan begonnen maar het was aan het einde van lessen wel heel fijn. Het is een hele mooie reis in jezelf en een mooi cadeau aan jezelf”.

Jaantje