fbpx

Chakradance™ Discovery  Awakening 

In deze introductieworkshop van de Awakening cursus, kan je kennis maken met Chakradance en word je middels visualisatie, meditatie en ritmische muziek, die volledig is afgestemd op de energie van iedere afzonderlijke chakra, in de dans van de 7 Chakra’s geleid.  Na afloop van de dans geef je uiting aan je  ervaring middels een mandala tekening en weet je in hoeverre je chakra’s in balans zijn of niet.

Duur: 1 uur en 45 minuten – Tarief  € 25,- p.p.

Om een groter en blijvend effect van Chakradance™ te ervaren en te integreren in je leven, is regelmatige beoefening en verdieping nodig. Daarom bieden we jou de Chakradance™ Awakening cycle aan. 

Chakradance™ Awakening Cycle

De Awakening cycle start met de introductieworkshop en zal elk van je zeven chakra’s zachtjes wakker maken én je helpen te ontdekken waar je energie stroomt en ook waar je blokkades hebt. Door regelmatig door je chakrasysteem te dansen, zal geblokkeerde energie vrijkomen en je helpen om je vitaler en energieker te voelen. Het stelt je open voor inzichten over je leven en brengt balans en gezondheid in je hele systeem.

We verdiepen ons in ieder afzonderlijk chakra en belichamen onze: instincten, sensualiteit, persoonlijke kracht, liefde & compassie, authentieke expressie & communicatie, intuïtie & innerlijke visie en onze spiritualiteit.

Je ervaart je eigen diepe helende reis, waarbij je oude wonden en trauma’s loslaat en de krachtige energie ontdekt die in jouw aanwezig is en voor een hoger bewustzijn en persoonlijke en spirituele groei zal zorgen.

Je komt in diepe verbinding met je ware essentie en jouw innerlijke kracht en dat zal jouw leven positief veranderen.

De cursus wordt afgesloten met een integratie workshop. En je ontvangt een Chakra werkboek (E-book) om thuis verder aan de slag te kunnen met het balanceren van de chakra’s.

Deze zeer unieke cursus is voor jou bestemd als je er klaar voor bent om vrijheid en balans te vinden in elk deel van je leven – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel; als je klaar bent voor een leven dat in alle opzichten vervullend, vreugdevol, gepassioneerd en overvloedig is.

Er is plaats voor maximaal 8 personen per cursusgroep.

Chakra 1 – Basis of wortelchakra

De grondingsdans of “tribal dans”, energie van moeder aarde, het fysieke lichaam, pulserende muziek, dans van de voeten, benen en je instincten, element aarde.

Chakra 2 – Sacrale of Heiligbeenchakra 

Dans van de sensualiteit en plezier, langzame vloeiende
bewegingen van de heupen en buik, dans van vrouwelijke energie en emoties, element water.

Chakra 3 – Solar Plexuschakra 

Powerdans, snelle dynamische bewegingen, dans van kracht, de mannelijke energie en identiteit, element vuur.

Chakra 4 – Hartchakra 

Dans van de liefde en compassie, zachte vriendelijke bewegingen, dans het ritme van je ademhaling en van je hart, element lucht.

Chakra 5 – Keelchakra 

Dans van communicatie en creatieve expressie, stem- en dansvibratie en beweging komen samen, element ether en geluid.

Chakra 6 – Derde  Oogchakra 

Trancedans of dans van de intuïtie en verbeeldingskracht, hypnotische muziek, element licht.

Chakra 7 – Kroon- of  Kruinchakra

De dans van de ziel of spirituele dans, de connectie met het  universum, het goddelijke, verlichting, helder bewustzijn, element inzicht en wijsheid.

Integratieworkshop

Dans van eenheid, de innerlijke en uiterlijke wereld worden één, dans van héél zijn.

******

Agenda

INVESTERING IN JOU ZELF

Complete Awakening cycle 

Introductie workshop + Awakening cursus

€ 308,-  inclusief E-werkboek

****

 Awakening cursus

Duur: 8 workshops van 1,5 tot maximaal 2 uur

€  298,- inclusief E-werkboek

NB. Als je na de Discovery workshop besluit om de Awakening cursus te volgen ontvang je hierop € 15,00 korting

****

Betaling in termijnen is mogelijk

*****

Privé les

€ 60,00 per uur

Chakradance™ Celebration

Ervaar de dans van alle 7 chakra’s in één feestelijke workshop. Geleid door muziek en visualisaties die resoneren op de chakra’s word je meegenomen op een transformerende en dynamische dansreis door je eigen energiecentra. Het is een spiritueel dansfeest. Een vrije danspraktijk voor de ziel!

Duur 3 uur –  Tarief € 33,00 p.p. (bij minimaal 10 deelnemers)

 “Journey of the Heart” – Chakradance & Sacred Cacao

Een speciale Chakradance editie om weer helemaal thuis te komen bij jezelf en een diepe verbinding te maken met jouw hartchakra en het gevoel van liefde en compassie.

Middels een Sacred Cacao Ceremonie, meditatie, ademwerk, Chakradance en zang, nemen Kelvin en Etoile je mee op een helende innerlijke reis naar jouw hart.

Kelvin bereidt met veel liefde de Cacao volgens eigen recept. Verder is hij zanger, gitarist en bovenal een eerlijke, open, grappige en liefdevolle begeleider.

Duur: 4 uur – Tarief € 66,00 p.p. 

Workshop op maat

Daya kan exclusief voor jouw gezelschap een workshop op maat verzorgen in of rondom Eindhoven.

Ideaal als je bijvoorbeeld een uniek bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest wil organiseren.

Aarzel niet om te informeren naar de mogelijkheden.

Daya on Tour

Chakradance workshops zijn ook exclusief te boeken bij jou thuis of bij het bedrijf waar je werkt, voor groepen vanaf 4 personen.

Neem voor de mogelijkheden en de kosten gerust contact met mij op.